пʼятниця, 30 вересня 2016 р.

Стартував освітній проект «Відкривай Україну» для учнів 7-11 класів

Міністерство освіти і науки України повідомляє, що Благодійний фонд «З країни в Україну» з вересня 2016 року розпочинає освітній проект «Відкривай Україну».
Мета проекту – створити онлайн та офлайн середовища для розвитку підлітків малих міст України, у якому вони набудуть необхідних компетентностей та отримають можливість реалізувати командою власну ідею у своєму місті.
Проект розрахований на учнів 7-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.
Учасники здійснюють два проекти, які покликані покращити життя у своєму місті: на шкільному та міському рівнях. Проект поділений на два принципових етапи, на кожному з яких учасники працюватимуть над власними проектами у одному з шести напрямків: навколишнє середовище, здоровий спосіб життя, медійний напрямок, соціальний напрямок, урбаністика, культура і мистецтво.
Навчальний процес буде проходити на геймифікованій онлайн платформі, яка містить інтерактивні інструкції, навчальні лекції, надихаючі історії успіху з таких тем, як командоутворення, робота з ідеями, комунікації, критичне мислення та проектний менеджмент.
Всі учасники та вболівальники можуть відслідковувати поступ всіх команд у режимі реального часу, бачити напрямки та зміст проектів, які реалізовують команди. Результати команд відображаються на інтерактивній карті України. Таким чином, вся Україна зможе спостерігати за тим, які проекти, у який спосіб та наскільки ефективно реалізовують діти у кожному зі своїх міст.
Команда «Відкривай Україну» разом із великою партнерською мережею створює умови для навчання, практичного втілення та презентації проектів громад, представникам бізнесу, місцевій владі, громадським організаціям та всім зацікавленим у розвитку молоді України!
Детальна інформація – на сайті проекту: http://www.vidkruvai.com.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар