субота, 14 березня 2015 р.

Світ української казки

    14 березня в Києві відкриється виставка, присвячена українським казкам. Соціально-освітній проект «Було де не було» має на меті повернути наймолодшій аудиторії інтерес до традиційної української казки, розповісти її історію та показати розмаїття героїв.
    На честь відкриття проекту  організатори влаштовують безкоштовні майстер-класи, лялькові вистави за участі зірок. Протягом дня діти зможуть виліпити казкових героїв із тіста, зробити їх із фетру, намалювати на пряниках, нарізати з колажів, а також взяти участь у створенні найбільшої казкової розмальовки в Україні (15 кв. м.). Виставка «Було де не було» триватиме з 14 березня до 14 квітня 2015 року. Головна частина експозиції — паперові українські казки. Кожна казка має два метри заввишки і налічує понад 5 тисяч паперових деталей.
    До відкриття виставки долучився Київський муніципальний театр ляльок та українські зірки. Одразу дві зіркові трупи візьмуть участь у ляльковій виставі «Котик та Півник». Ще одну виставу покажуть актори театру ляльок.

    Виставка відбуватиметься за адресою Столичне шосе, 101, галерейний простір ТЦ «Домосфера».
    Вхід – безкоштовний.


4 коментарі:

  1. Дуже цікаво.Наче поринаєш у дитинство і згадуєш казки.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так! А виконання експозицій своєю майстерністю не залишить байдужими і дорослих!

      Видалити
  2. На мою думку, цей захід буде дуже корисним та цікавим для дітей!

    ВідповістиВидалити