вівторок, 15 травня 2018 р.

День відкритих дверей - 19 травня 2018 року

Кафедра Автоматизації електромеханічних систем та електроприводу Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» запрошує випускників та їх батьків на День відкритих дверей, який відбудеться  19 травня 2018 року.
Протягом двох годин на Вас чекають:
- екскурсії лабораторіями та навчальним центрами (SIEMENS, Mitsubishi Electric, Schneider Electric, EATON, АВВ)http://epa.kpi.ua/department/labs/;
- ознайомлення з сонячною та вітровою лабораторією;
- створення штучної блискавки;
- демонстрація роботів;
- ознайомлення з інтелектуальною енергосистемою України та Smart-технологіями;
- демонстрація електромехатронних приладів;
- брифінг на якому Ви зможете дізнатися про студентське життя, можливість здобуття подвійного диплому європейського зразка, кар’єрні перспективи випускників, а також багато чого цікавого.
Зареєструйтесь на сайті кафедри http://epa.kpi.ua/admission/contact-form/ або надішліть коротке повідомлення (Ваше ФІО та контактний телефон) на адресу epa@kpi.ua і отримуйте актуальну інформацію про вступну кампанію.
Чекаємо на Вас!
Початок  о 1230. Зустрічаємось в 412 аудиторій 20 корпусу. Якщо ви заблукали кампусом університету або запізнились, телефонуйте 098-170-80-81
Кафедра  «Автоматизації електромеханічних систем та електроприводу» Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігора Сікорського» запрошує на навчання випускників шкіл за перспективною спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» спеціалізації «Електромеханічні системи автоматизації та електропривод».
Детальна інформація розміщена на сайті epa.kpi.ua у розділі «Вступ на бакалаврат».
"Вступ на бакалаврат"
Основні переваги:
  • безкоштовне навчання на бюджеті з отриманням стипендії;
  • сучасні лабораторії міжнародних корпорацій (ABB, EATON, ДТЕК,Texas  Instruments, Siemens);
  • для іногородніх;
  • можливість продовження навчання по магістерській програмі подвійного диплому в Німеччині згідно договору про академічну співпрацю;
  • стажування за кордоном (Німеччина, Велика Британія, Італія, Франція);
  • аспірантура в Нотінгемському університеті (Велика Британія)
Презентація кафедри, відеосюжети, інформація щодо спеціалізації і правила вступу знаходяться на сайті epa.kpi.ua у розділі «Вступ на бакалаврат».
До зустрічі в «КПІ ім.І. Сікорського»!

Немає коментарів:

Дописати коментар